yläkuva museosta
Museo

Kiveen kaiverrettuja, opastus Uudenkaupungin hautausmaalla 8.6., kulttuurivaikuttajia

Ke 8.6.2022 15:00 - 16:30
Kiveen kaiverrettuja, kulttuurivaikuttajien tarinoita Uudenkaupungin hautausmaalla, on Uudenkaupungin museon järjestämä opastettu kierros kaupungin menneisyyteen.

Kierros järjestetään 8.6.2022 klo 15-16.30.

Kierros tehdään Uudenkaupungin hautausmaalla, lähtöpaikka on siunauskappelirakennuksen edessä. Kierroksella kuullaan etenkin uusikaupunkilaisten kulttuurivaikuttajien, muusikoiden, kuvataiteilijoiden tai kirjoittajien tarinoita.

Oppaana kierroksella toimii museonjohtaja Mari Jalava.

Opastuksen hinta on 10€/osallistuja. Liput opastukselle ostetaan Doerz-palvelua käyttäen.

Yhdelle opastukselle otetaan 20 henkilöä.
Voit halutessasi ilmoittautua myös museon toimistoon, tällöin opastusmaksu maksetaan oppaalle (käteinen, tasaraha).
Tapahtumapaikka:
Uudenkaupungin hautausmaa, Autotehtaankatu 1, kokoontuminen siunauskappelin edessä.
Tapahtuma liittyy osioon:

Lisätietoja tapahtumasta: