Suomi

Kesäteatteri Lentävä Lokki: Aina joku eksyy

Ke 7.8.2019 19:00
Suomalaisen näytelmäkirjallisuuden helmi
Hauska ja koskettava perhehistoriikki  

Reko Lundánin mestarillisessa ja ainutlaatuisessa tragikomediassa rakastetaan,vihataan,kaivataan ja suunnistetaan 50-luvulta vuosituhannen vaihteeseen. Suvussa suunnistetaan lapsesta asti. Suunnistus on vertauskohta elämälle. Aina joku eksyy siellä metsässä ja niin tapahtuu elämässäkin.

"Aina joku eksyy" tarjoaa ihon alle porautuvaa draamaa ja naurua kirvoittavia koomisia tilanteita.Tarinassa perhe elää monen vuosikymmenen ja sukupolven yli kiihtyneissä yhteiskunnan muutoksissa. Muistot kulkevat läpi tarinan. Vuosien päästä on tilinteon paikka. Mutta mitä tapahtuu sitten, kun ei enää muista?

Reko Lundanin "Aina joku eksyy" on läpileikkaus viime vuosikymmenien Suomesta. Pähkähullu ja traaginen suunnistusdraama - avautuu myös hilpeän ja kauhean tunnistettavaksi suomalaisuuden kuvaukseksi ajalta ennen euroja, emuja ja nokioita. Urheiluhullussa tarinassa hiihdetään vielä hikilaudoilla, käydään lavatansseissa ja kuunnellaan Irwin Goodmania - näytelmä naurattaa crazy-komiikallaan, mutta äkkiä katsoja ei tiedäkään tippuuko hänen silmistään naurun vai surun kyyneleitä."


Ohjaus: Raija ja Pentti Nokkala
Tapahtumapaikka: 
Lentävän Lokin Kesäteatteri
Suukarintie 2 Uusikaupunki
(katettu ja ilmastoitu tila meren rannassa )

Lisätietoja tapahtumasta: