Kaljaasi Olgan juhannusaaton iltaristeily

Pe 25.6.2021 16:00
Aitoa purjehdustunnelmaa Kaljaasi Olgalla. Koe ainutlaatuinen elämysristeily juhannusaattona! Kohteena Katanpään linnakesaari ja sen letkeät juhannusjuhlat. Kokko, ohjelmaa, musiikkia ja rentoa meininkiä.

Lähtö klo 16.00 ja paluu keskiyöllä klo 24.00.

Hinnat: 80 €/aikuinen
40 €/lapsi (0–12 v.)
sis. risteilyn, ruokatarjoilun laivassa ja juhannusohjelman Katanpäässä

Risteilyt voi ostaa suoraan verkkokaupasta viimeistään risteilyä edeltävänä päivänä:
doerz.com/visituusikaupunki

Kaljaasi Olgan lähtö- ja laituripaikka on Pakkahuoneen vierassatamasta länteen oleva Saaristolaivojen laituri Uudella-Möljällä, Pakkahuoneenkuja 2.

Maksimimatkustajamäärä Olgalla on 34 henkilöä, ja aluksella on A-oikeudet. Kaljaasin ammattitaitoinen ja kokenut miehistö takaa onnistuneen ja turvallisen risteilyn. Myös erilaiset tilausristeilyt, esim. syntymäpäivät, häät ja yritysten tilaisuudet ovat tilattavissa meiltä. Tervetuloa nauttimaan hyvän tuulen risteilyistä!

Lisätietoja myös:
Uudenkaupungin matkailutoimisto, puh. 050 420 5333,