Joulu-gaala, Vakka-Suomen taitoluistelijoiden joulunäytös SIIRTYY TAMMI-HELMIKUULLE

Su 12.12.2021 16:00
Näytös esitetään myöhemmin ilmoittettavana ajankohtana tammi-helmikuussa 2022.
Upea näytös esitetään Rauhan-Gaalana ja ennakkoon ostetut liput käyvät myös siihen.
Uudenkaupungin rauha 300 vuotta-juhlavuoden kunniaksi Vakka-Suomen taitoluistelijat esittävät joulunäytöksen - Joulu-gaala.
Näytöksessä myös ihana jouluinen buffet.
Vakka-Suomen taitoluistelijat ottavat koronapassin käyttöön näytöksessään, koronapassi tarkistetaan ovella kaikilta yli 16-vuotiailta.

Lippuja voi ostaa taitoluistelijoilta ja ovelta tuntia ennen esitystä.
Liput:
Aikuiset 8 €.
lapset 4-16 v 5 €.
Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 20 €.
Alle 4-vuotiaast ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Tervetuloa juhlavuoden joulunäytökseen!
Tulethan näytökseen vain terveenä!

Koronapassina toimii sosiaali- ja terveysministeriön ohjeen mukaisesti todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta tuloksesta.
Lounais-Suomen aluehallintovirasto (AVI) kielsi maanantaina 15.11.2021 yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Määräys on voimassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella 16.12.2021 asti. Toimijat voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön tilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin.

Tapahtumapaikka:
Uudenkaupungin jäähalli,