Jokeri Pokeri Box - Simon suuri SynttäriShow

Su 1.3.2020 15:00 - 16:00

Simon Suuri SynttäriShow -kiertue 2020
Mestaritaikuri, suomalaisten rakastama ikisuosikki Simo ”Jokeri Pokeri Box” Aalto täyttää pyöreitä vuosia ja juhlii 6 (0v.) -synttäreitään koko vuoden. Synttärijuhliin on kutsuttu ihan kaikenikäiset ja juhlia vietetään isoilla ja pienillä paikkakunnilla ympäri Suomea. Luvassa on superhauska, yllätyksiä täynnä oleva synttärishow, jossa kaikki menee vähän nurinkurin. Simon synttärikakusta pomppaa jättiylläri, joka saa Simonkin sanattomaksi!
Mukana kekkereissä on tietysti Kirsti-vaimo, jonka yllätyslahja jännittää Simoa erityisesti!
Showssa nähdään ihan uusia huipputaikoja unohtamatta lasten suosikkitemppuja eläinkavereiden Erkki-pupun ja Paloma-kyyhkyn kera. Esitys on suunnattu koko perheelle vauvasta vaariin ja se tarjoilee unohtumattomia elämyksiä ja ratkiriemukkaita hetkiä, jotka saavat nauramaan maha kippurassa ja hämmästelemään silmät selällään maailmanmestarin näppäriä sormia.
Suositellaan lämpimästi Vain Lapsille. Ja Aikuisille!
Esityksen kesto n. 1h
Esityksen jälkeen Simo ja Kirsti jakavat kaikille synttärikortit!
Liput: 14,50€ , perhelippu 4hlö 49,50€ Hinnat sisältävät palvelumaksun.
Alle 2-v. maksutta sylissä
ennakkomyynti: www.lippu.fi ja Palvelupiste Passari