Inspiraatioilta kirjoittamisesta

To 10.2.2022 18:00
Kiinnostaako kirjoittaminen? Inspiraatioilta kirjoittamisesta on juuri sinua varten! Rennossa keskustelutilaisuudessa kuulemme turkulaisen ammattisanoittaja Sinikka Svärdin ajatuksia kirjoittamiseen ja tekstin tuottamiseen liittyen. Kahvikupposen äärellä sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä tai tuoda oma tekstisi näytille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Uudenkaupungin kirjasto ja kulttuuripalvelut.

Tervetuloa!

Sinikka Svärd on Turussa 1960 syntynyt sanoittaja ja runoilija. Päätoimiseksi sanoittajaksi hän ryhtyi v. 2004 ja jätti tuolloin työnsä kehitysvammaisten parissa. Hän on julkaissut yhdeksän runokirjaa ja opettanut sanoittamista ja runojen kirjoittamista mm. Turun konservatoriossa, Kaarinan kansalaisopistossa ja lauluntekijäkoulutuksessa Ikaalisissa, sekä pitänyt lisäksi pienimuotoisempia täsmäkoulutuksia ja omia runoiltoja.
 
Svärd on palkittu sanoitustyöstään Pro Iskelmä -, Juha Vainio - ja Kullervo Linna -palkinnoilla. Vuoden musiikintekijänä hänet palkittiin v. 2020.
 
Svärd on sanoittanut useita Vuoden iskelmä -kisan voittajakappaleita.  Hänen tunnetuimpia sanoituksiaan ovat mm. Vie minut (Katri Helena), Kun katsoit minuun (Anna Eriksson), Sitä saa mitä tilaa (Yölintu), Polte (Lauri Tähkä), Oikeesti (Finlanders) sekä Olisitpa sylissäni (Antti Ketonen).
 
Tapahtumapaikka: 

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 0504205401
Petri Hatakka