Eläinten vallankumous Lentävän Lokin kesäteatterissa/ESITYKSET SIIRTYVÄT VUODELLE 2021

Ke 1.7.2020 19:00

Koronavirustilanteen johdosta kesäteatteriesitykset perutaan tältä vuodelta ja Eläinten vallankumouksen esitykset siirtyvät vuoden 2021 kesäkaudelle. Ajankohdista ja muista tarkennuksista lisätietoja myöhemmin.

George Orwellin mestariteos: Eläinten vallankumous
Dramatisointi ja ohjaus: Raija ja Pentti Nokkala
Puvustus. Mervi Lamminen
Musiikki ja äänisuunnittelu: Olli Nokkala
Rooleissa: Pentti Väisänen, Minna Bergström, Elias Ylävannesluoma, Tiina Viik, Tiina Erälinna, Sanni Kulmala, Henrik Ilmanen, Pentti Nokkala ja Jukka Helova.
Ikäsuositus 12v.
Alkuperäisteoksen pohjalta reippaalla huumorilla ja musiikilla, lauluilla ja tansseilla rytmitetty esitys, jotta katsomossa olisi myös hauskaa. Silti teoksen vahva dramaattinen vaikuttavuus saa aikaan sen, että tämän esityksen nähtyään kukaan ei voi suhtautua eläimiin ja koko maailman vallankäyttäjiin enää samalla tavalla kuin aikaisemmin.

Tässä klassikkotarinassa huonosti kohdellut eläimet haluavat keskenään täysin tasa-arvoisiksi ja ihminen ajetaan pois. Mutta äärimmäinen tasa-arvokin alkaa muuttua vähitellen niin, että toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Jotkut eläimet ovat mielestään viisaampia kuin muut ja heidän täytyy sen vuoksi johtaa muita. Nämä muita viisaammat siat alkavat muistuttaa yhä enemmän ihmistä.

Liput: alkaen 16 € / 18 € (eläkeläinen, opiskelija, ryhmät).
Lippuvaraukset ja -myynti: Uudenkaupungin matkailutoimisto, Rauhankatu 10
puh. 050 420 5425, 050 420 5333.
Lippuja myös www.lippu.fi tai R-kioskeista.
www.lentavalokki.fi

Tapahtumapaikka:
Lentävän Lokin kesäteatteri, Suukarintie 2, Uusikaupunki.
Sisätilassa. Kaupunginlahden rannalla, Pakkahuoneen vierassatamasta merelle päin.
Katettu ja ilmastoitu tila meren rannalla. Puffetti ennen esitystä ja väliajalla.

Eläinten vallankumous

Lisätietoja tapahtumasta: