Digitaalinen kauppa perinteisen kaupanteon tukena-luento

Ke 21.10.2020 18:00 - 20:00
Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tutustunut yli 500 suomalaiseen verkkokauppaan, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin kukaan muu. Lisäksi hän on tutkinut verkkokauppamarkkinoita USA:ssa, Kiinassa, Venäjällä sekä eri puolilla Eurooppaa. Tällä hetkellä Leevi toimii asiantuntijana Business Finlandin uudessa nelivuotisessa Expericence Commerce ohjelmassa, jonka tavoitteena on tehostaa suoraan kuluttajille myyvien yritysten (D2C - direct to consumer) kansainvälistä kasvua.

Leevi on itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista, konkreettista kokemusta alasta. Tällä hetkellä hän työstää myös digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa. Vuonna 2017 Leevi valittiin Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän asiantuntevana ja innostavana moderaattorina.

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan 15.10. mennessä uudenkaupungin@yrittajat.fi.
Paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää Uudenkaupungin Yrittäjät ry.
Tapahtumapaikka:
Kulttuurikeskus Cruselli. Kullervontie 11, alakerta