Kesäistä kaupunginlahtea. Paljon veneitä ja ruusut kukkivat.
Kaupunkisuunnittelu

Kaavoja vireillä / nähtävillä

Kaavan yleistetty kulkukaavio
Tällä sivulla voit tutustua kaupungin ajankohtaisiin kaavahankkeisiin ja niiden käsittelyvaiheisiin.
Sivulla ovat katsottavissa nähtäville asetetut kaavojen osallistumis- ja arviointisuunnitelmat, luonnokset sekä ehdotukset.
Kaavahankkeiden nähtävilläolosta ilmoitetaan kuulutuksella kaupungin ilmoitustaululla (myös internetsivuilla), paikallislehdissä sekä osallisille lähetettävällä kirjeellä.
Nähtävillä oloaikana kuntalaisilla ja muilla osallisilla on mahdollisuus lausua kirjallisesti tai suullisesti mielipiteensä kaavaan liittyvistä asioista.
Tarpeen mukaan pyritään  järjestämään mielipiteiden kuulemista varten myös yleisötilaisuuksia sekä nettikyselyjä.

Nähtävillä olevat kaavat:

1)  Osallistumis- ja arviointisuunnitelmat (OAS)

• Ei nähtävillä olevia osallistumis- ja arviointisuunnitelmia

2)  Kaavaluonnokset:

• Raudainen-Koivunen-Kiveistenmaa (Äeskari) ranta-asemakaavan muutos ja laajennus (nähtävillä 17.5. - 18.6.2018). Kaava-asiakirjat >

3)  Kaavaehdotukset:

Vireillä olevat kaavat:

Kaupunkisuunnittelu ilmoittaa kaavahankkeista myös Facebookissa, käy siis tykkäämässä sivustamme Kaupunkisuunnittelu Uusikaupunki.

Mikäli haluat ilmoituksen sähköpostiisi vireillä olevien yleiskaavojen nähtävilletulosta, voit jättää yhteystietosi postituslistalle kaavailmoituksen - sivulla.