Kutsuvuoro Kutsu-Vuki

On this page

Kutsuvuoro on Uudenkaupungin joukkoliikenteen eli Vukin uusi kutsupohjainen liikennepalvelu. Kutsuvuoron reitit muodostetaan asiakkaiden tilausten pohjalta ja palvelu yhdistelee samaan suuntaan kulkevia matkustajia samoille reiteille. Kyydin aikataulu ilmoitetaan joustavana aikavälinä (15 min).

Kuten kutsuvuoroa edeltänyt Ukikyyti-palvelu, kutsuvuoro kehittyy kulkiessaan. Palvelua nostetaan ylös asteittain ja pieniä parannuksia pyritään tekemään tarpeen mukaan. Alussa tilauksia ottaa vastaan vain puhelinpalvelu, mutta jo parin viikon sisällä tilauksen voi tehdä myös kätevästi verkkosovelluksella.

Tilaa Kutsuvuoro

Soita asiakaspalvelun numeroon 02 274 0324 (ppm/pvm) ma-pe klo 9.00-14.00. Varaus toivotaan tehtävän viimeistään edellisenä päivänä tai aikaisintaan 5 vuorokautta ennen matkaa.

Liikennöintiaika

Arkisin ma-pe klo 8.1514 koulupäivinä. 
Liikennöintiä ei ole itsenäisyyspäivänä 6.12. eikä 23.12.2023 - 07.01.2024.

Hinta ja maksaminen

Kutsuvuoron hinta on sama kuin Uudenkaupungin muussakin joukkoliikenteessä. 
Aikuiset 3 euroa, lapset 7-11 vuotta 1,5 euroa. Alle 7 vuotiaat aikuisen seurassa matkustavat maksutta, mutta heille on varattava myös paikka. Maksu suoritetaan autossa joko käteisellä, tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Seutu+ kausikortit, jotka sisältävät Uudenkaupungin alueen käyvät maksuvälineenä.

Palvelualue

Kutsukyyti palvelee Uudenkaupungin taajama-alueella; kaupungin keskustassa ja sen läheisillä asuinalueilla. 

Tilausohjeet

Kutsuvuoro tilataan osoitteiden perusteella palvelualueen sisällä ja nouto tapahtuu lähimmältä noutopisteeltä eli korttelipysäkiltä. Pysäkin sijainnin saat tilauksen yhteydessä. Pysäkkiä ei välttämättä ole merkitty maastoon. Asiakkaan on useimmiten käveltävä lyhyt matka esim. läheiseen kadunkulmaan. Korttelipysäkkiverkosto kattaa koko palvelualueen ja pisteitä yhteensä 100. 

Asiakaspalvelija ilmoittaa kyydin aikaisimman mahdollisen noutoajan. Varaudu kuitenkin odottamaan kyytiä jopa 15 minuutin ajan. Jos haluat varmistaa kyydin tiettyyn aikaan, tilaa se hyvissä ajoin ennakkoon, ja tee tilaus sen mukaan, milloin sinun pitäisi olla perillä kohteessa (esim. linja-autoasemalla, lääkärissä).

Kutsuvuoroja ajetaan kahdella pikkubussilla. Pyörätuolipaikkoja ei ole. Autoissa on tilaa kokoontaittuville rollaattoreille ja lastenvaunuille. Muista kertoa apuvälineistä tilauksen yhteydessä!

Peru kyyti tarvittaessa hyvissä ajoin, jotta autot vapautuvat muiden käyttöön.

Palvelun järjestäminen

Palvelun tuottaa Uudenkaupungin kaupunki. 
Uudenkaupungin joukkoliikennettä liikennöi LS-Liikennelinjat Oy.
Puhelinasiakaspalvelun hoitaa LS-Liikennelinjat Oy.
Kutsuvuoron verkkotilaus- ja reititysjärjestelmän toimittaa Vinka Oy. 

Löytötavarat

Autoihin jääneitä tavaroita voi tiedustella suoraan liikennöitsijältä:
LS-Liikennelinjat Oy
Sähköposti: office@tlo.fi
Puhelin: 0100 8840 (1,70 €/min + pvm

Korttelipysäkit

Vukin korttelipysäkit kartalla voimassa 24.11. alkaen