Yhteydenpito omaisiin tehostetun palveluasumisen yksiköissä poikkeusoloaikana

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.
Uudenkaupungin kaupungin tehostetun palveluasumisen yksiköissä noudatetaan valtakunnallisia sekä sairaanhoitopiirin ohjeistuksia koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi. Näin ollen vierailukielto on edelleen voimassa kaikissa tehostetun palveluasumisen yksiköissämme.

Kun vierailut yksiköissä eivät pääsääntöisesti ole mahdollisia, korostuvat muut yhteydenpidon keinot. Kannustamme omaisia ja ystäviä olemaan rohkeasti yksiköiden hoitohenkilökuntaan yhteydessä yhteydenpitoon liittyvissä asioissa. Pohditaan yhdessä teille sekä asukkaalle soveltuvaa menetelmää.

Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi:
  • perinteinen soittaminen asukkaalle
  • videopuhelut ja ryhmävideopuhelut
  • tapaamiset ikkunan läpi ja samalla yhteydenotto puhelimitse
  • tai ulkoilu asukkaan kanssa turvaväliä ja asianmukaista suojautumista noudattaen.

Lisäksi voitte lähettää omaisellenne tai ystävällenne perinteisiä postikortteja tai kirjeitä. Luemme mielellämme näitä asukkaille. Kuvia voi myös laittaa postitse päiviä ilahduttamaan.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä henkilökuntaan, jos teillä on kysyttävää yhteydenpidosta. Pohditaan yhdessä soveltuvaa ratkaisua. Avustamme mielellämme kaikissa eri yhteydenoton muodoissa.

Merituulikoti
Valkaman hoitajat 050 588 5286
Suvannon hoitajat 044 088 5484

Merililjakoti
Hoitajat 050 591 6203

Kalannin palvelukeskus
Hoitajat 044 051 2884

Kalannin vanhainkoti
Hoitajat 044 700 5636

Aurinkoista kesän odotusta toivottaa asumisyksiköiden henkilökunta!