Yhdistysten yhteystietoja kerätään kaupungin verkkosivuille

Kolme lankapuhelinta.

Uudenkaupungin kaupungin verkkosivuille avataan loppukevään aikana rekisteri alueella toimivien yhdistysten yhteystiedoista.

Kaupungilta tiedustellaan usein Uudessakaupungissa toimivien yhdistysten yhteystietoja. Kokoamalla tietoja yhteen paikkaan helpotetaan kuntalaisten keinoja löytää vaihtoehtoja harrastamiseen, osallisuuteen ja mielekkääseen tekemiseen. Myös yhdistykset löytävät toinen toisensa kätevästi mahdollisen yhteistyön kehittämiseksi. Yhdistysluettelon tarkoituksena onkin ennen kaikkea parantaa yhdistysten tavoitettavuutta. 

Yhteystiedot kerätään kaupungin verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Yhdistysluettelo tulee näkyviin verkkosivuille lomakkeella annettujen tietojen perusteella. Sähköisellä lomakkeella voi myös päivittää tai poistaa yhdistyksen tiedot verkkosivuilta. Tarkoituksena on, että yhdistykset vastaavat itse tietojensa ajantasaisuudesta. 

”On ensiarvoisen tärkeää, että yhdistykset ilmoittavat yhteystietonsa. Tämä palvelu toimii juuri niin hyvin kuin yhdistykset ovat valmiita olemaan mukana. Yhteen paikkaan kootut yhteystiedot palvelevat jokaista uusikaupunkilaista”, korostaa järjestökoordinaattori Teija Pajula.

Yhdistysrekisterin kehitystyö on osa Yhteistä kumppanuutta -hanketta. Yhteistä kumppanuutta -hanke on kolmen kunnan yhteishanke (Uusikaupunki, Laitila ja Pyhäranta), jonka tavoitteena on konkretisoida kuntien ja yhdistysten yhteistyöstä saatavia yhteisiä hyötyjä eri keinoin sekä hankkeen toiminta-alueella että kuntakohtaisesti.


Lisätietoja:
Järjestökoordinaattori
Teija Pajula
040 149 5450
teija.pajula@uusikaupunki.fi