Yhdistyksille ja järjestöille suunnattuja maksuttomia etäyhteys koulutuksia

Yhteistä kumppanuutta -hanke järjestää yhdistyksille ja järjestöille suunnattuja maksuttomia Teams -koulutuksia kesän aikana.

Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden tekemässä kyselyssä yhdistys- ja järjestötoimijat ilmaisivat tarpeen etätyöskentelyn alustakoulutukselle. Siinä missä etänä järjestettävät tapahtumat nähtiin yleisesti hyvänä vaihtoehtona lähitapaamisille, kaivattiin kuitenkin virtuaalitoimintojen alustojen käyttöön lisää koulutusta. Tarpeeseen vastataan kesän aikana.

Koulutusta järjestetään maanantaisin 29.6., 13.7., 20.7. ja 10.8. Jokaisena päivänä koulutusta on klo 9-10 sekä iltapäivällä klo 15-16. Paikkana toimii kulloiseenkin koulutustilaisuuteen ilmoittautuneiden määrän mukaan, joko palvelupiste Passarin, Kulttuurikeskus Crusellin tai virastotalo Mörnen tilat (Mörnessä, mikäli osallistujia yhdellä kertaa n. 10 tai enemmän).

Mukaan pääsee ilmoittautumalla allekirjoittaneelle joko sähköpostilla petri.nystrom@uusikaupunki.fi tai puhelimella numeroon 040 149 5450. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä oman ja edustamasi tahon nimet sekä koulutuskerta, johon haluat osallistua. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta varmistamme oikein mitoitetut koulutustilat.

Kesäisin terveisin

Petri Nyström