WORKATION Uusikaupunki -työpaja 17.11. klo 14-17

Mikä Workation? Suomeksi sen voisi nimetä "etätyöloma". Se tarkoittaa ajanjaksoa, jolloin työskentelet etäyhteydellä ja vapaa-ajallasi nautit arjesta poikkeavasta ympäristöstä palveluineen.

Tervetuloa messiin suunnittelemaan ja tuotteistamaan seudun tarjontaa liittyen etätyön + lomailun yhdistämiseen seudulla= workation.

Työpajan tavoitteena on ideoida matkailu- ja elämyspaketteja sekä tarjota etätyöskentelytilaa.

Uudessakaupungissa paljon kiinnostavaa tarjottavaa vapaa-aikaan ja lomailuun sekä loistavat tilat etätyöskentelyyn.

Kokoonnutaan innostavaan työpajaan ideoimaan miten voisimme aloittaa workation Uusikaupunki ilmiön.

Ohjelma:

• SavoGrown "tule testaajaksi etätyölomalle"” Ville Keränen ja Jenni Lemettinen
  • Raaseporin work residence- toiminta ja innostaja Susanna Kankare
  • Ryhmäytyminen ja innosessiot

Ilmoittautuminen https://bit.ly/2Yyhgog (Ukipolis)

Järjestäjinä yhteistyössä Ukin solmu-hanke (Coworking-tila) ja Pelme-hanke.
Lisätiedot: Jaana puh. 044 7732 214 ja Juhana puh. 044 7732 210