WeSeaChallenge-ideakilpailun palkintojen jakotilaisuus

WeSeaChallenge Demoday 4.12. Turussa

Lokakuun alussa käynnistynyt WeSeaChallenge -ideakilpailu lähestyy loppuaan. Kilpailun osallistujat ovat kehitelleet ideoita Itämeren tilan parantamiseksi hyödyntämällä ajantasaisia satelliittikuva-aineistoja ja muuta avointa dataa kalankasvatuksen, kaupunkisuunnittelun ja suojelutoimenpiteiden tarpeisiin.

Tervetuloa osallistumaan kilpailun päätöstilaisuuteen
WeSeaChallenge Demoday  4.12. Turkuun.

Tilaisuus on kaksiosainen:

Ensimmäinen osuus klo 13:00 – 16:00, paikka SparkUp, Tykistökatu 4B, Turku
  • Kilpailuun osallistuneet esittelevät ehdotuksensa.

Toinen osuus klo klo 17:30 - 22:00, paikka Joki Vierailukeskus, Lemminkäisenkatu 12B, Turku
  • Palkintojen jako

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyy tästä linkistä: https://www.lyyti.in/DemoDay2019. Tilaisuuden kieli on englanti.

Uudenkaupungin kaupungin kilpailuun esittämä haaste liittyy Matalanpuhdin ja Kasarminlahden alueeseen. Matalanpuhti on tyypillinen merenlahti, johon laskee Kasarminlahden kautta sisämaan laajan alueen valumavedet. Ajan saatossa kaupungin keskustasta kiven heiton päässä olevan puhdin rannalle on muodostunut asutusta. Vesialueen tilaan liittyvä keskustelu on ollut ajoittain vilkasta alueen asukkaiden ja kaupungin välillä.

WeSeaChallenge-kilpailu on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa BalticSatApps-projektia. Turku Science Park Oy vastaa kilpailun käytännön järjestelyistä ja tuo myös panoksensa Itämerihaasteeseen.
Parhaille ideoille jaetaan yhteensä 8 500 euroa palkintorahana. Lisäksi parhaita ideoita voidaan jalostaa kilpailun jälkeen tuotteeksi yhdessä Turku Science Park Oy:n kanssa.

Lisätietoja:
Asiakkuuspäällikkö Timo Huttunen, timo.huttunen@turkubusinessregion.com, puh. 040 719 2335
Uudenkaupungin hankkeesta Annakaarina Lamminpää, annakaarina.lamminpaa@uusikaupunki.fi, puh. 050 370 5771
Lisätietoja kilpailusta ja sen yhteistyökumppaneista löydätte myös täältä: www.balticsatapps.eu/weseachallenge.