Walk in -koronarokotuspäivät Uudenkaupungin Rokottamossa 26.8. ja 6.9.2021

Mies pitää rokotetta kädessään.

Uudenkaupungin Rokottamossa (Välskärintie 2A) järjestetään lähiviikkojen aikana kaksi walk in -rokotuspäivää. Päivään ei tarvitse varata aikaa etukäteen, vaan ilmoittautuminen tehdään saapumisen yhteydessä Kela-kortilla tai muulla henkilötodistuksella. Rokotustilaisuudessa tulee käyttää kasvomaskia ja huomioida turvavälit. Jonotus tapahtuu ulkona.

Rokotuspäivät ja annettavat rokotteet:

Torstaina 26.8. klo 12–17
jaossa 240 annosta Comirnatya

Maanantaina 6.9. klo 9–11 ja 13–16
jaossa 120 annosta Comirnatya ja 110 annosta Modernaa

Voit tulla Walk in -rokotuspäivään:

• Jos haluat aikaistaa tehosterokotuksesi ajankohtaa ja ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa. Varmista, että kyseisenä päivänä on jaossa sitä rokotevalmistetta, jota olet saanut myös 1.annoksena.
  • Jos haluat ottaa ensimmäisen koronarokotuksen ja olet jo täyttänyt 12 vuotta.
  • Olet U-soten kuntalainen (Uusikaupunki, Kustavi, Vehmaa, Taivassalo, Pyhäranta), opiskelet alueen oppilaitoksessa tai oleskelusi täällä kestää pidempään kuin kaksi kuukautta.