yläkuva museosta
Museo

Wahlbergin museotalo avautunut

Museon makuuhuone

Wahlbergin museotalo avataan asiakkaille rajatusti 11.5. alkaen. Wahlbergin museotalon tiloissa sallitaan kymmenen asiakkaan vierailu kerrallaan. Vierailuaika varataan sähköisessä ajanvarauspalvelussa. Ajat ovat nyt varattavissa museon kesäavoinnaolon alkamiseen saakka 14.6.2021. Museo on tähän saakka avoinna vain tiistaista perjantaihin klo 12-15. Muokkaamme ohjeita, sallittua ryhmäkokoa sekä aukioloaikaa vallitsevien määräysten mukaan. Voit kuitenkin käydä myös kysymässä, löytytyykö tilaa!

Tulethan museovierailulle vain terveenä ja oireettomana. Museovierailuun on käytettävissä se aika, jonka olet varannut (ajat tunnin välein). Museossa on asiakkaillemme vahva kasvomaskisuositus. Maksut suoritetaan museossa, mieluiten maksukorteilla (aikuiset 5€ / Museokortti / Smartum).

Ajanvaraukset Vellosta: https://vello.fi/uudenkaupunginmuseo

Tiedustelut museon toimistosta 044 3515447.
Museon ovet ovat siis avoinna ti-pe 12-15, jos varauksia ei ole, voit käväistä kysymässä vapaata aikaa myös museolta.

Uudenkaupungin museon toimisto on vielä suljettuna asiakkailta. Vahvan etätyösuosituksen mukaan museon henkilökunta työskentelee osittain etätyössä. Tietopalvelu-, kokoelma- ja arkistoasioissa ottakaa siis yhteyttä ennakolta museon henkilökuntaan puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät täältä.