Liikunta

Vuoden seuratyöntekijä

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on palkinnut jo yli 20 kertaa kuntakohtaisesti vuoden seuratyöntekijän.
Jo lähes 900 lounaissuomalaista urheiluseuran vapaaehtoistyöntekijää on tullut nimetyksi ja palkituksi vuoden seuratyöntekijänä.
Vuoden seuratyöntekijäksi voi ehdottaa henkilöä, joka on tehnyt tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä Uudessakaupungissa.
Henkilö voi olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä, järjestysmies jne. taustahenkilö.
Aktiiviurheilijat eivät tule kysymykseen.

Palkinnot jaetaan Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Logomossa Turussa lauantaina 1.2.2020.
Palkittavat kutsutaan gaalaan vastaanottamaan tunnustusta.
Oman ehdotuksesi perusteluineen voit laittaa osoitteeseen nuoriso.liikunta@uusikaupunki.fi 31.10. mennessä.