Viikon 35 menovinkit

Syksy tekee jo tuloaan, mutta Uudenkaupungin tapahtumatarjonta sen kun vain kiihtyy loppuviikkoa kohden. Tänä iltana 28.8. Uudenkaupungin kaupunki järjestää niin uusille kuin vanhoillekin asukkaille ideointi- ja infotilaisuuden vapaa-ajanviettomahdollisuuksista kaupungissamme. Ranskalainen kuoro Les Mareyants vierailee Uudessakaupungissa ja konsertoi perjantaina seurakuntakeskuksessa ja kuoroa kuullaan myös tämän kesän viimeisellä Tul toril lähetystorilla lauantaina. Lauantai-iltana tanssitaan Työväentalolla Laulu-Veikkojen tahdittamana ja samainen kuoro viihdyttää myös tanssijoita.

Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään jo seitsemättä kertaa Uudenkaupungin Vanhat Talot - avoimien ovien puutalotapahtuma monine oheisohjelmineen. Uudenkaupungin kaupungin museoihin on la-su klo 12-18 vapaa pääsy ja myös Taidetalo Pilvilinna avaa ovensa la-su klo 14-18. Rannekkeita puutalotapahtumaan voi ostaa viikolla ennakkoon matkailutoimistosta, Rauhankatu 10.

Katso viikon 35 tapahtumat alla olevasta linkistä.