Viikon 27 menovinkit

tapahtumat, kylät
Katso mitä Uudessakaupungissa voi tällä viikolla tehdä. Lapsia viihdyttää esim. Myllymuorin seikkailukierrokset ja aikuisia Piraattiperjantai-risteily. Katso lisätiedot ja muut mahdollisuudet:

Uudenkaupunkin tämän viikon tapahtumat ja lisätiedot

Täman viikon erityistapahtumat:

Tiistaina 4.7. 13:00-14:30 Hautausmaan kertomaa -kävelykierros

Kesäinen kävelykierros Uudenkaupungin Sannon hautausmaalla. Uudenkaupungin museon järjestämällä kierroksella kuullaan yleistietoa hautausmaan historiasta ja tiettyjen hautamuistomerkkien ja haudattujen tarinoita. Tällä kierroksella pysähdytään erityisesti joidenkin uusikaupunkilaisten taiteilijoiden haudoille.
      Opastettu hautausmaakierros lähtee siunauskappelin edestä klo 13.00 ja kierroksen kesto on noin 1½ tuntia.
Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ja se on ilmainen.
Uudenkaupungin hautausmaa, Kalannintien ja Autotehtaankadun kulmassa

Torstaista  sunnuntaihin 6.-9.7. Natural High Healing Festival

Natural High Healing Festival on päihteetön festivaali. Luovuuden, vapauden ja sydämen festivaalina olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia. Olemme yksinkertaisesti Rakkauden asialla - voisiko parempaa olla?
Narvinlinna, Nopperlantie 1
Liput: 65 € - 120 €

Lauantaina 8.7. 11:00-16:00 Lokalahden suvipäivät

Lokalahden Suvipäiviä vietetään jo 36. kerran! Markkinatori ja ohjelmaa ohjelmalavalla.
Huutokauppa, Taikuri Marko Poskiparta, Marttojen ja kutojien näyttelyt, koulun vanhempainyhdistyksen kahvio Paanulassa, arpajaiset, jossa pääpalkintona Jopo ja päivän kruunaa 400 ilmapallon lähettäminen taivaalle!

11:00 Torimyynti alkaa
11:30 Juontaja Jarkko Kupiainen aloittaa ohjelmalavalla
12:00 Avajaiset ja lipunnosto, puheenjohtajan tervehdys, markkinainfot, suvipäiväpuhe
13:00 Taikuri Marko Poskiparta esiintyy
13:30 Huutokauppa
14:00 Lokalahden Lokki 2017
14:30 Taikuri Marko Poskiparta esiintyy
15:00 Arpajaisten pääpalkinnon arvonta
15:30 Uki-400: 400 ilmapalloa päästetään taivaalle
15:45 Karaoketanssit ohjelmalavalla
Lokalahden kirkonkylä

Perjantaista sunnuntaihin 7.-9.7. Luodolla Tuulee

Perjantaina 17:00 alkaen, lauantaina 10:00 alkaen ja sunnuntaina 8:00 alkaen
Vuosittain järjestettävä 3-päiväinen kesätapahtuma. Ohjelmassa niin uutta kuin vanhaakin. Tervetuloa mukaan viihtymään ja tapaamaan tuttuja!
      Perjantaina ohjelmassa muun muassa: muotokuvamaalausta, tehtäväkävely, metsästyssimulaattori, arpajaiset ja karaoketanssit. Lauantaina puolestaan onkikilpailua lapsille, siikasoppaa, ratsastusta, sokkomelonnan PM-kista ja terassikaraoke. Sunnuntainan näyttelyitä, luentoja, keppis Grand Prix, frisbeegolfkisa ja kesäteatteria.
Pyhämaan tori, Pirtti, Telakanranta, Nuorisoseuranatalo, uhrikirkko, koulu  ja frisbeegolfrata

Sunnuntaina 9.7. 18:00 Kanteleduo Makiko Oba ja Marja Turu

Konsertti. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.
Pyhämaan kirkko, Kirkontaustantie 15

Kaikki tapahtumat ja lisätiedot:
Löydät nämä #ukinmenovinkit joka maanatai nettisivujen Ajankohtaista-osiosta: https://uusikaupunki.fi/kaupunki-ja-hallinto/viestinta/ajankohtaista
Visit Uusikaupunki - facebook sivulta: https://www.facebook.com/visituusikaupunki/?ref=aymt_homepage_panel
Uudessakaupungissa tapahtuu -ryhmästä: https://www.facebook.com/groups/293680094074667/?source_id=91433803470

Lisätietoja ja lippuja saa Uudenkaupungin matkailutoimistosta,
Rauhankatu 10,
0504205333, 0504205425,