Viikkotiedote 27.8.2019

1. Lauantai 14.9. työpäivä
    • Kaikilla lukiolaisilla pakollinen koulupäivä
    • Ryhmäytymistä, ulkoilua, lähikohde
    • Mikäli lauantaityöpäivään on tiedossa jokin este, oppilaiden tulee mahdollisimman pikaisesti anoa loma, jotta asia voidaan ottaa huomioon eväiden suunnittelussa, kuljetuksissa ym.
    • Oppilaille lyhyt kysely lauantaityöpäivästä: https://forms.gle/8PUj5cRTvFwrmvH88

2. Syksyn kirjoituksiin osallistuvien tulee huolehtia, että kirjoitettavan aineen pakolliset kurssit on suoritettu tai viimeinen pakollinen kurssi on opiskeltavana. Samoin W ja H arvosanoja ei voi kirjoituksiin osallistuvalla olla kirjoitettavan aineen pakollisissa kursseissa.  Mikäli näitä arvosanoja on opiskelijalla, häneltä evätään osallistumisoikeus ko. kirjoitukseen.

3. Muistutus opiskelijoille.
    • 15.9.2019 W-merkinnät muuttuvat H-merkinnäksi, jolloin kurssi on käytävä uudelleen. Hoitakaa siis kevään keskeneräiset kurssit kuntoon ajoissa.

4. YO-info syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuville pidetään Viikaisten auditoriossa Maanantaina 2.9. klo 11.05 alkaen. Tilaisuus kestää noin 35 minuuttia, jonka jälkeen palataan ruokailuun ja lukujärjestyksen mukaiselle oppitunnille. Tilaisuus on pakollinen kirjoituksiin osallistuville.

5. Uusintakuulustelu pidetään auditoriossa perjantaina 30.8.2019 klo 8.00-11.00 välisenä aikana.

6. Muita asioita
    • wanhoilla 2020 oma instagram-tili wanhat2020uki , seurailkaa projektia.
    • TJ100 pe 30.8.2019. Abit helpottavat nuorempien oppilaiden koulutyötä ohjeilla ja säännöillä.
    • Rauman teatteriyhdys Faken produktioon osallistuvilla Ukin lukion oppilailla on mahdollisuus saada yksi kurssimerkintä soveltaviin kursseihin. Mikäli ilmoittaudut produktioon ja sinut valitaan mukaan, ilmoita asiasta opolle tai rehtorille niin hoidetaan kurssivalinta kuntoon. Ks. ilmoitustaulu
    • Muistutus, että  klo 12-12.15 välitunnin aikana vältetään oleskelua yläkoulun puolella, jotta valvojien on helpompi ohjata yläkoululaiset ulkovälitunnille.
    • Ilmoitustaululla tietoa SPR:n ensiapuryhmän toiminnasta. Huom. EA1-kurssin suorittamisesta saa ½ kurssin.

Rehtori