Viikkotiedote 20.8.2019

20.8.2019 klo 13.00

Kotiluokassa

VIIKKOTIEDOTE

Oppilaskunnan hallituksesta ykkösille pari hallituslaista kertomassa oppilaskunnan toiminnasta ja vaaleista.

1. Syksyn kirjoituksiin osallistuvien tulee huolehtia, että kirjoitettavan aineen pakolliset kurssit on suoritettu tai viimeinen pakollinen kurssi on opiskeltavana. Samoin W ja H arvosanoja ei voi kirjoituksiin osallistuvalla olla kirjoitettavan aineen pakollisissa kursseissa.  Mikäli näitä arvosanoja on opiskelijalla, häneltä evätään osallistumisoikeus ko. kirjoitukseen.

2. Muistutus opiskelijoille.

• 15.9.2019 W-merkinnät muuttuvat H-merkinnäksi, jolloin kurssi on käytävä uudelleen. Hoitakaa siis kevään keskeneräiset kurssit kuntoon ajoissa.

3. Novgorodiin lähtijöille info K1-luokassa ke 21.8. klo 12.00

• Lupalaput palautettava tämän tilaisuuden yhteydessä Hanna-Leena Mandersonille.

4. YO-info syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuville pidetään Viikaisten auditoriossa Maanantaina 2.9. klo 11.05 alkaen. Tilaisuus kestää noin 35 minuuttia, jonka jälkeen palataan ruokailuun ja lukujärjestyksen mukaiselle oppitunnille. Tilaisuus on pakollinen kirjoituksiin osallistuville.

5. Uusintakuulustelu pidetään auditoriossa perjantaina 30.8.2019 klo 8.00-11.00 välisenä aikana.

• Ilmoittautuminen pe 23.8. klo 14 mennessä

6. ETU-tunnit

• Lukion opiskelijoille on tarjolla ETU-tunti tiistaisin 14.35-15.50 ja perjantaisin 8.15-9.30 1. kerroksen fysiikan luokassa (yläkoulun tupa-luokka). ETU-tunnilla opiskelijalla on mahdollisuus tuettuun ja itsenäiseen opiskeluun erityisopettajan tukemana. ETU-tunneilla opiskelija voi tehdä kirjallisia töitä, lisätehtäviä, valmistautua kokeisiin ja saa niihin erityisopettajan tuen ja avun. Erityisopettajan kanssa voi käydä läpi myös omia oppimistekniikoita ja kehittää omia opiskelutaitoja lukiossa.

7. Oppilaskunta

• Oppilaskunnan hallituksen vaalit lähenevät. Uusi hallitus valitaan vaaleilla auditoriossa 27.8. klo. 11.05-11.35. Mikäli haluat ehdottaa itseäsi tai ystävääsi ehdolle, voit kirjoittaa nimen ilmoitustaululta löytyvään paperiin tai laittaa viestiä Julia Laitiselle puh. 0443049464.

8. Suulliset kuulustelut

• Ilmoittautuminen pe 23.8. (Tämän viikon perjantai) mennessä Wilmasta tulostettavan lomakkeen avulla.

• Ilmoittautumislomakkeita ryhmyrissä jaossa (abien ryhmyrit hakekaa kansliasta!)

9. Muita asioita

• Lukukauden alussa on hieman unohtunut hyvä käytäntö siitä, että ruokalassa ei pidetä päähineitä. Lippikset ja muut hatut otetaan päästä ruokalan kynnyksellä ja takaisin päähän ulos siirtymisen jälkeen. Näytämme samalla hyvää esimerkkiä nuoremmille oppilaille.

• Ruokailussa käydään lukion omalla vuorolla klo 11.35-12.15. ja vain erityisestä syystä ja luvalla muuna aikana. Näistä asioista tarvittaessa muistutetaan, mutta sitä tuskin kaivataan…

• MU8.1-kurssilla on tilaa. Etenkin abit huomio, jos tarvitsette kursseja. (TI klo 14.35-16.05)

Rehtori