Viikkotiedote 17.9.2019

1. Ylioppilaskirjoitukset
    • ke 18.9. Äidinkieli, lukutaidon koe
    • pe 20.9. Vieras kieli, pitkä oppimäärä
    • Viikaisten sali pois käytöstä, Salin aulassa (ja koulussa muutenkin) hiljaisuus. Salin aulassa oleskelu kielletty.

2. Koeviikko
    • aikataulu 2. kerroksen ilmoitustaululla ja sosiaalisessa mediassa
    • opiskelijat varmistavat, että tietävät milloin ja missä kokeet ovat. Yhdistettyjä kokeita jonkin verran

3. Poistumisharjoitus toteutetaan syksyn aikana jossain vaiheessa. Käykää läpi poistumisharjoituksen kulku pääpiirteissään

4. Muistutus opiskelijoille.
    • Aikaraja 15.9.2019 oli ja meni ja kanslia korvaa W-merkinnät H-merkinnällä ellei opettajalta ole tullut ilmoitusta suorituksesta.

5. Muita asioita
    • Abit: tenttiaikataulu ilmoitustaululla
    • Kiitokset kaikille 14.9. lauantaityöpäivässä mukana olleille niin opiskelijat kuin henkilökuntakin, toivottavasti päivä oli virkistävä! Saimme päivässä ripauksen paikallishistoriaa ja kokemuksen aidosta Pamprinniemen tuulisesta luonnosta. Osalle oppilaista merkitään poissaolo.

Rehtori