Viikkotiedote 13.8.2019

UUDENKAUPUNGIN LUKIO                RO-TUOKIO

13.8.2019 klo 13.00

Kotiluokassa

1. Syksyn kirjoituksiin osallistuvien tulee huolehtia, että kirjoitettavan aineen pakolliset kurssit on suoritettu tai viimeinen pakollinen kurssi on opiskeltavana. Samoin    W ja H arvosanoja ei voi kirjoituksiin osallistuvalla olla kirjoitettavan aineen pakollisissa kursseissa.  Mikäli näitä arvosanoja on opiskelijalla, häneltä evätään osallistumisoikeus ko. kirjoitukseen.

2. Muistutus opiskelijoille.

15.9.2019 W-merkinnät muuttuvat H-merkinnäksi, jolloin kurssi on käytävä uudelleen. Hoitakaa siis kevään keskeneräiset kurssit kuntoon ajoissa.

3. Novgorodiin lähtijöille info K1-luokassa ke 21.8. klo 12.00 K1-luokassa

Lupalaput palautettava tämän tilaisuuden yhteydessä Hanna-Leena Mandersonille.

4. YO-info syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuville pidetään Viikaisten auditoriossa maanantaina 2.9. klo 11.05 alkaen. Tilaisuus kestää noin 35 minuuttia, jonka jälkeen palataan ruokailuun ja lukujärjestyksen mukaiselle oppitunnille. Tilaisuus on pakollinen kirjoituksiin osallistuville.

5. Uusintakuulustelu pidetään auditoriossa perjantaina 30.8.2019 klo 8.00-11.00 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen pe 23.8. klo 14 mennessä

6. Meri-biologian kurssin info ke 14.8. klo 13 BG-luokassa

7. Muita asioita

Ala-aulan television äänitaso pidettävä kohtuullisena, talossa on muitakin työntekijöitä.

Rehtori