Vielä mahtuu mukaan harrastamisen Uudenkaupungin mallin ohjaajaksi

Harrastamisen Uudenkaupungin malli -hankkeessa on käynnistetty 36 uutta harrastekerhoa Uudenkaupungin peruskoulun oppilaille. Monissa kerhoissa kokeillaan useita eri harrastuksia ja kevätlukukaudelle etsitäänkin uusia ohjaajia.

Neljä lasta ja harrastuksen ohjaaja harrastavat parkouria liikuntasalissa.
Harrastamisen Uudenkaupungin malli on osa laajempaa harrastamisen Suomen mallin kokonaisuutta, jonka avulla luodaan oppilaille uusia maksuttomia harrastusmahdollisuuksia koulupäivän yhteyteen. Uudessakaupungissa toiminta on tavoittanut noin 260 oppilasta, joista kolmanneksella ei entuudestaan ollut ainoatakaan vapaa-ajan harrastusta. Harrastustoiminnan kautta pyritään lisäämän lasten ja nuorten hyvinvointia ja tarjoamaan yhdessäolon mahdollisuuksia.

Haluamme tarjota harrastustoimintaa koko lukuvuoden ajaksi eli toukokuun 2022 loppuun saakka ja etsimmekin joukkoomme yhä uusia ohjaajia etenkin kevätlukukaudelle. Ohjaajia haetaan käsityö-, taide-, ruoanlaitto- ja erityisesti liikuntaharrastuksiin. Toiminnan tarkempaa sisältöä voi ehdottaa itse ja jo 6 viikon sitoutumismahdollisuus riittää ohjaajaksi ryhtymiseen.

Useimpia harrastuksia järjestetään jokaisessa koulussa kerran viikossa kello 12-15 välillä. Pääasiallinen kesto on kahden tunnin verran (kaksi yhden tunnin ryhmää).

Jos olet kiinnostunut harrastustoiminnan ohjaamisesta ja tulet hyvin kouluikäisten lasten kanssa toimeen, ota yhteyttä allaoleviin yhteystietoihin.

Harrastamisen Uudenkaupungin mallin hankekoordinaattori Annika Pelto
annika.pelto at uusikaupunki.fi