Uudenkaupungin Vesi

Vesikatkos Suvelantien alueella 22.6.2020 ko 9 - 15

Uudenkaupungin Vesi ilmoittaa vesikatkosta
Vedenjakelun keskeytys Kalannissa Suvelantiellä, Krisuntiellä, Kuriirikujalla, Männäistenkoskentiellä,Jokisivuntiellä kiinteistöillä numerot 3-25 ja Pruukintiellä havaitun vesijohtovuodon korjaustöiden vuoksi.

Alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Nervanderin vesilaitoksella, Nervanderinkatu 9, olevasta vesipostista.

Korjaustyön jälkeen käyttöönoton yhteydessä putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle haitallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Siksi suosittelemme veden juoksuttamista, kunnes se kirkastuu. Astian- ja pyykinpesukoneita ei suositella käytettävän heti veden toimituksen alettua.
Katso lisätietoja miten toimia vesikatkon jälkeen.

Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja päivystysnumerosta 02 8451 2112