Uudenkaupungin Vesi

Vesikatkos Sorsakujalla ja Haapanapolulla 8.10.2021 klo 9 - 13

Vesijohtovuodon korjaus
Veden jakelun keskeytys koskee Haapanapolku 1-8 ja Sorsakuja 1-18 kiinteistöjä. Varaathan omiin astioihin katkoksen ajaksi riittävästi juomavettä. Veden aikaisempi kytkentä on mahdollista.

Uudenkaupungin Vesi saneeraa alueella vesijohtoa. Keskeytys johtuu verkoston liitostöistä.

Vesikatkon aikana alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Sorsakuja 17. vieressä olevasta palopostista tai Nervanderin vesilaitokselta, Nervanderinkatu 9.

Korjaustyön jälkeen käyttöönoton yhteydessä putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle haitallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Siksi suosittelemme veden juoksuttamista, kunnes se kirkastuu. Astian- ja pyykinpesukoneita ei suositella käytettävän heti veden toimituksen alettua.

Katso lisätietoja miten toimia vesikatkon jälkeen.

Pahoittelemme saneeraustyöstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja päivystysnumerosta 02 8451 2112