Uudenkaupungin Vesi

Vesikatkos Hakametsän alueella 4.10.2021 klo 9 - 15 on ohi

Runkovesijohdon saneeraus Hakametsän alueella
Tiedote päivitetty 4.10.2021 klo 15.05

Vesi juoksee taas keskeytysalueen asukkaille. Muistathan juoksuttaa vettä kunnes se kirkastuu. Katso lisätietoja miten toimia vesikatkon jälkeen.

____________

Veden jakelun keskeytys koskee kerrostaloja Tammitie 1 - 9 (ei koske numeroa 8), Koivukuja 4 - 5  sekä Lehmuskuja 3. Veden aikaisempi kytkentä on mahdollista. Varaathan omiin astioihin katkoksen ajaksi riittävästi juomavettä.

Uudenkaupungin Vesi saneeraa alueella runkovesijohtoa samalla, kun Hakametsän päiväkodin liikennejärjestelyjä uusitaan. Keskeytys johtuu verkostoon tehtävistä liitostöistä.

Vesikatkon aikana alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Koivukuja 1. lämpökeskuksella olevasta vesipostista tai Nervanderin vesilaitokselta, Nervanderinkatu 9.

Korjaustyön jälkeen käyttöönoton yhteydessä putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle haitallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Siksi suosittelemme veden juoksuttamista, kunnes se kirkastuu. Astian- ja pyykinpesukoneita ei suositella käytettävän heti veden toimituksen alettua.

Katso lisätietoja miten toimia vesikatkon jälkeen.

Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja päivystysnumerosta 02 8451 2112
-----------------

Water outage in the Hakametsä area due to water network connection works.

Monday 4.10.2021 klo 09.00 -15.00

The suspension of water distribution applies to apartment buildings Tammitie 1 - 9 (does not apply to number 8), Koivukuja 4 - 5 and Lehmuskuja 3. Earlier connection of water is possible. Please reserve enough drinking water in your own containers during the break.

Temprorary water distribution points: Koivukuja 1 or Nervander Waterworks, Nervanderinkatu 9

If the work is completed as planned faster, water distribution can begin previously announced.

NOTE: When the pipes are reopened, precipitates and rust might initially appear in the water system. This may cause temporary changes in water guality, such as discolouration and turbidity. This is not dangerous to your healt, but it may clog taps or washing machine filters and stain laundry. For this taps until the waters is clears. We apologise for any inconvenience caused by the interruption in water distribution.

More information Petri Strömberg 050 342 8318

Kind regards Uudenkaupungin Vesi