Uudenkaupungin Vesi

Vesihuoltotyöntekijä

Tule meille töihin.

Haemme vesihuoltotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeän asian parissa. Työ on itsenäistä, vastuullista ja monipuolista. Työssäsi toimit käyttöinsinöörin alaisuudessa ja työnkuvasi muodostuu kahdesta eri osa-alueesta:

Vedenkäsittelylaitos
Vedenkäsittelylaitoksen hoito on kaksivuorotyötä. Työtehtävässäsi vastaat vedenkäsittelylaitoksen toiminnasta, ohjaat prosessia ja teet laboratoriokokeita vedestä. Myös pienet laitteistohuollot ja vesinäytteiden haku verkostosta kuuluvat työnkuvaasi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22) työvuorolistan mukaisesti vuoden kaikkina päivinä. Toisinaan työvuorot voivat venyä vedenkäytön mukaan.

Vesihuollon kunnossapito
Vesihuollon kunnossapitotyöt tehdään normaalina päivätyönä silloin, kun vedenkäsittelylaitoksella ei ole vuorotyön tarvetta. Kunnossapitokohteet voivat olla vesihuoltoverkoston kohteita, erilaisia laitteita tai pieniä rakennuskunnossapidollisia töitä.

Pätevyysvaatimuksena on vesihuolto-, LVI-, prosessi- tai automaatioalan ammattitutkinto. Ammatissa oppimisen kautta hankittu kokemus voidaan myös katsoa riittäväksi. Arvostamme erityisesti automaatio- tai prosessiteollisuudesta hankittua kokemusta sekä ATK-taitoja.

Työehdot määräytyvät kunta-alan teknisen sopimuksen mukaan. Palkkaus on Ryhmä 1, alaryhmä 1a:n mukaisesti 2.234,72 - 2.413,50 euroa kuukaudessa riippuen työkokemuksestasi. Lisäksi maksetaan vuorotyöstä tulevat lisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työt alkavat mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haku päättyy: 25.3.2019 klo 12:00          Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan                Työn luonne: Kokoaikatyö, Vuorotyö
Palkkaus: 2.234,72 - 2.413,50 €                Työavain: 221233