Uudenkaupungin Kotipizzassa 20.-22.1. asioineet saattaneet altistua koronavirukselle

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.
Uudenkaupungin Kotipizzassa 20.-22.1. asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Mikäli olet asioinut ravintolassa tuolloin, pyydämme sinua tarkkailemaan vointiasi ja hakeutumaan testiin lievienkin oireiden ilmaantuessa.

Uudenkaupungin koronainfo

Häiriötiedote: Männäistentiellä havaittu runkovesiputken vaurio

Uudenkaupungin Vesi ilmoittaa vesikatkosta
Havaitusta runkovesiputken vauriosta johtuva vesikatkoksen vaikutusalue on Männäistentie ja Sorolantie.
Vauriota korjataan ja arvioitu korjaustyö kestää n. 10 h.

Vesikatkon aikana alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Nervanderin vesilaitokselta, Nervanderintie 9, olevasta vesipostista.

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 25.01.2021)

HUOM! Laduilla lenkkeily ja koirien ulkoiluttaminen on kiellettyä hiihtokauden aikana.

Julkiset tilat pysyvät suljettuina 7.2. asti – kirjaston lainaustoiminta ja nuorisotilojen toiminta käynnistetään erityisjärjestelyin

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.

Uudenkaupungin terveyslautakunta on päättänyt kokouksessaan 22.1. pitää julkiset tilat pääosin suljettuina 7.2. asti. Etälainaus kirjastosta käynnistetään ja nuorisotilojen toimintaa avataan erityisjärjestelyin. Alueen tautitilanne ei edelleenkään mahdollista rajoitusten laajempaa purkamista. Lisäksi uusi muuntovirus aiheuttaa epävarmuutta ja huolta epidemian laajenemisesta.

Rauhan juhlavuoden kunniaksi maistellaan teetä

Höyryävä teekupponen
Tervetuloa maistelemaan teetä rauhanjuhlavuoden kunniaksi!

Lauantaina 6.2.2021 vietetään kuudennen kerran kansallista Teen päivää. Päivää vietetään aina Tean nimipäivänä ja teemana on 'Teen Juhlaa'. Tänä vuonna Uudessakaupungissakin on aihetta juhlaan, kun kuluneeksi tulee 300 vuotta Uudenkaupungin rauhan solmimisesta. Juhlavuoden kunniaksi kaupungilla on kaksi teeman mukaista markkinointituotetta, Rauhan Tee ja Kustaa Aadolfin Tee.

Uudenkaupungin henkilöstötutkimus keräsi ennätyksellisesti vastaajia – tiimien elinvoima ja esimiesten johtamistaito kohentunut

Uudenkaupungin henkilöstötutukimus 2020.
Kaupungin koko henkilöstön hyvinvointia kartoitetaan joka kolmas vuosi toistettavalla henkilöstötutkimuksella. Viimeisimpään tutkimukseen saatiin 658 vastausta ja vastausprosentti nousi 74:ään, kun se vuonna 2017 oli 53 % (2015: 54 %; 2012: 50 %).

Vastaa yrittäjäkyselyyn

Kyselylomake ja kynä
Paikallisella yrittäjäkyselyllä kartoitetaan kunnan ja yrittäjien yhteistyötä.

Kerro mielipiteesi kunnan palveluista yrittäjän näkökulmasta ja auta meitä kehittymään entistä paremmaksi paikaksi harjoittaa yritystoimintaa!

Vastaa monivalintakyselyyn (12 kysymystä) alla olevan linkin kautta 30.1.2021 mennessä - vastaamiseen menee aikaa noin 5-8 minuuttia. Anonyymeissä kyselytutkimuksissa yksittäisiä vastaajia ei pysty tunnistamaan. Kyselyn toteutuksesta vastaavat elinkeinopalvelut ja Uudenkaupungin Yrittäjät ry.

Hahtemaan ranta-asemakaava nähtävillä  21.1. – 22.2.2021

Hahtemaan ranta-asemakaavan muutosehdotus

Hahtemaa sijaitsee Lokalahdella, noin 7 kilometriä Lokalahden keskustasta luoteeseen.
Kaavamuutos koskee kiinteistöjä 895-533-5-75, 895-533-5-76, 895-533-5-77, 895-533-5-78, 895-533-5-79, 895-533-5-80 sekä 895-533-5-90.
Kaavassa muutetaan kolme yhteisrantaista lomarakennuspaikkaa kahdeksi omarantaiseksi rakennuspaikaksi ja samalla tarkastetaan rakennusoikeuksia sekä mahdollisuutta uudelle rakennuspaikalle.

Ulkomailta tuodut koronatartunnat lisääntyvät edelleen Varsinais-Suomessa: suosituksia jatketaan 7.2. saakka

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.

Tiistaina 19.1. kokoontunut Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä jatkoi kaikkia aiempia suosituksiaan sunnuntaihin 7. helmikuuta saakka. Tautitilanne alueella ei ole niin merkittävästi parantunut, että suosituksia voitaisiin purkaa. Lisäksi koronaviruksen variantti aiheuttaa huolta.

Voimassa olevia rajoitustoimenpiteitä jatketaan Uudessakaupungissa 7. helmikuuta saakka. Uudenkaupungin terveyslautakunta kokoontuu perjantaina 22.1. päättämään julkisten vapaa-ajan ja harrastustoiminnan tilojen sulun jatkamisesta.