Uusikaupunki selvittää vetovoimaansa

Tutkimuksen avulla autetaan seutukaupunkeja kehittämään niiden tunnettuutta ja vetovoimaa - ja sitä kautta elinvoimaa. Tutkimuksen sisältö noudattaa pitkälti aiempaa vetovoimatutkimusta, mutta lisäksi mukana on kysymyksiä, joilla kartoitetaan vastaajien näkemyksiä pandemia-ajan vaikutuksista seutukaupunkien houkuttelevuuteen mahdollisina asuinpaikkoina.

Sujuvaa arkea seutukaupungeissa

Wintterin rakennustyöt muuttavat Pohitullin palloiluhallille pysäköintiä

Monitoimijatalo Wintterin rakennustöiden käynnistyessä tiistaina 25.1.2022 SRV:n rakennustyömaa-alue suljetaan ja kulkureitit alueen läpi poistuvat. Pohitullin palloiluhallin käyttäjien pysäköinti siirtyy jäähallin edustalle. Työmaa on kauttaaltaan rajattu aidoilla.

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 24.1.2022)

HUOM! Laduilla lenkkeily ja koirien ulkoiluttaminen on kiellettyä hiihtokauden aikana.

CO2-vapaat toimintaympäristöt STARTTI-tilaisuus 1.2. klo 14-16.30, Teams

Ohjelmarunko:
  • Tervetulosanat
  • Projektin vetäjät esittäytyvät: Jaana ja Katariina/Ukipolis
  • Mallia muualta: KESTO-hankkeen toteutus ja tuloksia Ylä-Savosta Laura Leppänen Navitas
  • Kestävän kehityksen osaamisen kehittämiseen apuja: SYKLI esittäytyy
  • Nykytila hiilineutraaliuden näkökulmasta Uusikaupunki/Laitila
  • Tähtäys tulevaan: työskentelyä pienryhmissä teemakohtaisesti

Taivassalon terveysasema muuttaa - terveysasema ja labra suljettu 24.–30.1.

Kuva soten ikoni, käsistä muodostuva sydän

Hammashoitolan, ennaltaehkäisevän terveydenhuollon, diabetesvastaanoton ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen toiminta jatkuu 31.1. alkaen terveysasemalla osoitteessa Apulanpolku 1.

Viikolla 4 (24.–30.1.) ajanvaraus ja muut kyselyt hoidetaan puhelimitse numeroon 02 8451 2401.

Muut yhteistoiminta-alueen terveyskeskukset palvelevat muuton ajan normaalisti.

VSSHP: Epidemia kiihtyy yhä Varsinais-Suomessa

koronainfo

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedote 18.1.2022

Koronan tapausmäärät ovat yhä voimakkaassa kasvussa Varsinais-Suomessa. Viime viikolla todettiin enimmillään liki 900 uutta tapausta päivässä.

Tällä hetkellä 14 vuorokauden ilmaantuvuus Varsinais-Suomessa on 100 000:a asukasta kohti 1519 eli voimakkaassa nousussa. Viikko sitten ilmaantuvuus oli 1061.

Pelastuslaitos kehottaa varautumaan myrskyyn

Myrskyä merellä

Varsinais-Suomen pelastuslaitos varoittaa tiedotteessaan 16.1.2022 klo 17:24 varautumaan myrskyyn. Sääennusteen mukaan Varsinais-Suomeen on odotettavissa maanantain vastaisena yönä noin klo 02.00 alkaen rajua myrskytuulta. Sääolosuhteet voivat aiheuttaa esimerkiksi laajoja sähkökatkoksia ja puiden kaatumisia. Tämän hetken tiedon mukaan myrsky kohdistuu erityisesti rannikolle ja saaristoalueelle.

Liikuntatiloja avataan huomioiden terveysturvallinen toiminta

Lounais-Suomen aluehallintovirasto jatkaa ja tarkentaa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa jo voimassa olevia määräyksiä. Päätökset voimassa 16.1. – 28.1.2022.

Uusissa päätöksissä kielletään edelleen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen sekä sisätiloissa että ulkotiloissa. Lisäksi toimijat velvoitetaan yleisölle avoimissa tai rajatun osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuissa tiloissa järjestämään toiminta niin, että osallistujat pystyvät välttämään lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä.

Päätös tarkoittaa liikuntatilojen osalta seuraavaa: