Vanha Uudenkaupungin kartta.
Uudenkaupungin rauha 300 vuotta

Verkkoluento: Kansainvälinen rauhanturvaaminen ja kansallinen kertomus: 65 vuotta suomalaista rauhanturvaamista

Tiiistaina 2.3.2021 klo 18:00 - 19:30 järjestetään valtiotieteiden tohtori Jukka Pesun luento Kansainvälinen rauhanturvaaminen ja kansallinen kertomus: 65 vuotta suomalaista rauhanturvaamista.

Ilmoittautumiset luennolle otetaan vastaan netissä:
https://opistopalvelut.fi/vakkaopisto/course.php?l=fi&t=10435 tai puh. 050 420 5266.

Ilmoittautumiset viimeistään luentoa edellisenä päivänä eli 1.3. Luentomaksu, 6 euroa, on suositeltavaa maksaa netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai se laskutetaan jälkikäteen.

Luento toteutetaan Zoom-alustalla. Osallistujat saavat luentopäivänä sähköpostiin linkin sekä osallistumisohjeen. Ilmoittautumislinkin takaa löytyy myös luentokuvaus ja muuta tietoa.
Lisätietoja tai mahdollista teknistä apua: suunnittelija Katri Kauhanen puh. 044 585 3103.

Tilaisuuden järjestää Vakka-Suomen kansalaisopisto