Verkko-osoitekilpailun lahjakortin voittajat selvillä

Puutalot aamuauringon valossa
Elinkeinopalveluiden järjestämä kilpailu keräsi reilut 50 toinen toistaan mielenkiintoisempaa ehdotusta uuden markkinointisivuston verkko-osoitteen nimeksi. Avattava sivusto kokoaa yhteen kaupungin matkailu- elinkeino- ja asukasmarkkinoinnin. Osa nimiehdotuksista liittyi selkeästi mereen ja merellisyyteen, mm. mererannal.fi, ukinverkot.fi ja merirannas.fi. Joukossa oli myös kaupunkimme historiaan liittyviä hyviä ehdotuksia kuten kuninkaankaupunki.fi kaupunkimme perustajan mukaan tai fregatti Jalon mukaan nimetty ehdotus jalouki.fi.

Elinkeinopalveluiden tiimi päätti palkita kolme ehdotusta 100 euron arvoisella lahjakortilla. Lahjakortin saavat Ilkan ehdottama tunteeseen vetoava myuusikaupunki.fi, Lotan kansainvälinen ehdotus ukicity.fi ja Marjon ehdottama fiilisnimi uusikaupunkielämää.fi. Lahjakortti oikeuttaa ostoksiin paikallisissa kivijalkaliikkeissä. Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Markkinointisivustolle annettava nimi jääköön vielä paljastamatta.

Elinkeinopalvelut kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa hyvää kevättä!