Uudenkaupungin Vesi

Vedenjakelun keskeytys Autotehtaankadun-Betorantien alueella 27.1.2022 klo 8-15

Uudenkaupungin Vesi ilmoittaa vesikatkosta
Tiedote päivitetty 27.1.2022 klo 14.30

Vesikatkos on ohi keskeytysalueella. Korjaustyöt saatiin valmiiksi suunniteltua hieman aikaisemmin.

Korjaustyön jälkeen saattaa esiintyä väliaikaista veden värjäytymistä. Tällaisessa tilanteessa vettä on hyvä juoksuttaa hanasta kunnes se kirkastuu.
Katso lisätietoja miten vesikatkon jälkeen tulee toimia.

Pahoittelemme työstä aiheutunutta haittaa.

-------------
Autotehtaankadun ja Betorantien välisellä  alueella on havaittu vesijohtoverkostossa putkirikko. Korjaustyö aiheuttaa vesikatkoksen alueen kiinteistöillä Autotehtaankadulla, Kurjenpolulla, Onnenpolulla, Varjokujalla, Betorantiellä, Onkakadulla ja Kaasutiellä.

Korjaustyö aloitetaan 27.1.2022 klo 8 ja arvioitu työn valmistumisaika on n. klo 15. Työn aikaisempi valmistuminen on mahdollista.

Korjaustyön jälkeen putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Haittojen poistamiseksi suosittelemme kylmän veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Astian- ja pyykinpesukoneita ei suositella käytettävän heti veden toimituksen alettua.

Vesikatkon aikana alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Nervanderin vesilaitokselta, Nervanderinkatu 9, olevasta vesipostista.

Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja päivystysnumerosta 02 8451 2112