Vapaalippuja koululaisille Karjurockin perhepäivään!

Koululaisille vapaalippu Karjurockin perhepäivään!

Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa yhdessä Karjurockin kanssa uusikaupunkilaisille lapsille/nuorille 1-9 lk:n oppilaille mahdollisuuden osallistua Karjurock –perhepäivään torstaina 19.7. Päivän ohjelmaa tähdittävät Mikael Gabriel, Ti-Ti Nalle ja Aku Hirviniemi. Alueella myös tivoli pomppulinnoineen!

Kyseiseen ikäryhmään kuuluvat uusikaupunkilaiset lapset/nuoret ovat oikeutettuja yhteen henkilökohtaiseen lippuun. Ikäryhmään kuuluva voi noutaa nimellään vapaalipun yhteispalvelupiste Passarista (Rauhankatu 4 ) kello 9.00 – 16.30 välisenä aikana. Nuori saa lipun nimellään ja hänen on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä (Kela-kortti riittää). Liput ovat jakelussa ajalla 16.5. - 21.6.2018.
HUOM: Passari suljettuna 30.5.-1.6. välisen ajan. Tämän jälkeen Passari palvelee Raatihuoneella osoitteessa Rauhankatu 10, yhdessä matkailu- ja kulttuuritoimiston kanssa.

Karjurock -perhepäivä järjestetään Lokalahden Nopperlassa (Nopperlantie 1), idyllisessä maalaismaisemassa noin 20 kilometriä Uudenkaupungin keskustasta.
Omaleimaisuudellaan jo 11. kerran järjestettävä maalaisfestari kerää vuosittain noin 15 000 festarivieraan yleisön. Suuren suosion saaneet perhepäivät ovat osoittautuneet yleisömenestykseksi ja tänä vuonna Karjurock yhteistyössä Uudenkaupungin kaupungin kanssa tarjoavat toista kertaa nuorille mahdollisuuden osallistua maksutta päivän ohjelmaan.
Nouda oma lippusi Passarista ja lähde mukaan maailman kovimmille maalaisfestareille!

Lisätietoja festivaalista, kuljetuksista ja artisteista löydät osoitteesta http://www.karjurock.fi

Lapsiperheet
Nuoret