Vapaa-aikaa uudessa kaupungissa -tilaisuus 28.8.

Oletko uusi asukas tai työskenteletkö Uudessakaupungissa? Tule poikkeamaan kahville ja poimimaan vinkkejä harrastuksiin ja vapaa-aikaan.

Uudenkaupungin kaupunki järjestää tilaisuuden ideoiden ja ajatusten vaihtoon maanantaina 28.8. - Olemme kiinnostuneita myös siitä, mitä toiveita meidän uusilla asukkaillamme on, kertoo Opetus- ja kulttuuritoimenjohtaja Inkeri Parviainen Uudenkaupungin sivistyspalvelukeskuksesta. - Tarkoituksena on järjestää syyskuussa mahdollisesti vielä toinen vastaava tapahtuma, jatkaa Parviainen.

Uuteenkaupunkiin on muuttanut tämän vuoden aikana runsain mitoin uusia asukkaita. Haasteena on miten uudet asukkaat saadaan viihtymään ja ankkuroitumaan uudelle kotipaikkakunnalle. Harrastukset ovat tärkeä osa kotiutumisprosessia, ainakin valtaosalle ihmisistä. Ei vain työ ja asunto, vaan myös viihtyvyys ja se muu elämä on tärkeää.

Tilaisuus järjestetään 28.8. klo 18 alkaen Viikaisten koulun auditoriossa, Viikaistenkatu 3. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Lisätietoja tilaisuudesta antaa Inkeri Parviainen, Sivistyspalvelukeskus, p. 050 568 6231.