Uudenkaupunkin Museo
Museo

Vanha Uusikaupunki väreissä -seinäkalenteri julkaistu

Uudenkaupungin museo on julkaissut joulumyyntiin uuden seinäkalenterin. Kalenterissa on joka kuukaudelle vanha valokuva Uudestakaupungista, mutta alkuperäinen mustavalkovalokuva onkin väritetty. Miltä Uusikaupunki olisi näyttänyt sata vuotta sitten, mikäli olisi ollut mahdollisuus värivalokuviin? Siitä kysymyksestä lähti idea, jonka toteutuksesta on vastannut kuvien värittäjä uusikaupunkilainen Markus Kotiranta. Kalenterin ulkoasun on suunnitellut Miia Manninen.

Kalenterin myyntihinta on 20€ ja sitä on myynnissä museon aukioloaikoina Wahlbergin museotalon omassa puodissa (Ylinenkatu 11), Kirja-Vakassa (Alinenkatu 25), Passarissa (Rauhankatu 10), Uudenkaupungin teatterissa (Kullervontie 11B) sekä joulumyyntiin avautuvassa Uudenkaupungin yrittäjien joulupuodissa Alisellakadulla.

Wahlbergin museotalo on avoinna sunnuntaina 25.11. klo 12-16, sen jälkeen 27.11.-5.1. tiistaista lauantaihin klo 12-15 (suljettu kuitenkin 6.12., 25.-26.12. ja 1.1.).