Uuteenkaupunkiin kirsikkapuisto

Uuteenkaupunkiin on nyt kasvamassa kirsikkapuisto kun Rantakadun ja Vekarantien kulmaukseen, Olganpuistoon, istutettiin ennen vappua 12 koristekirsikkapuun taimea.
Istutetut puut ovat noin kaksimetrisiä ja täysikasvuisina niillä tulee olemaan mittaa 3-5 metriä.
Idea kirsikkapuiston istuttamiselle tuli Uudenkaupungin kansalliset seniorit ry:ltä, joka myös kustansi taimet. Kaupunki lähti mukaan hankkeeseen osoittamalla kirsikkapuille sopivan alueen sekä
istuttamalla puut yhteistyössä seniorien kanssa.
Puiston istutus osuu sopivasti Uudenkaupungin rauhan 300-vuotisjuhlavuoteen sekä juhlistaa samalla kansallisen senioriliiton omaa 50-vuotisjuhlaa.

Nyt odotellaan, että kirsikkapuut kasvavat ja kaunistavat joka kevät maisemaa vaaleanpunaisin kukkasin meidän kaikkien iloksi.

Olganpuisto, linkki kartalle.