Uusikaupunki soittaa huhtikuun aikana kaikille yli 80-vuotiaille

Puhelin vanhuksen kädessä.
Uudenkaupungin vanhusten palveluista otetaan huhtikuun aikana yhteyttä jokaiseen 31.3.2020 mennessä 80 vuotta täyttäneeseen uusikaupunkilaiseen, joka asuu omassa kodissaan eikä ole säännöllisen kotihoidon asiakas. Yhteydenotto tapahtuu puhelimitse ja yhteydenottaja on Uudenkaupungin vanhustyön työntekijä.

- Haluamme puhelun avulla varmistaa, että jokainen vanhus saa poikkeusoloissa tarvitsemansa avun. Aloitamme soittokierroksen 80 vuotta jo täyttäneistä, mutta tulemme myöhemmin kontaktoimaan järjestyksessä myös kaikki muut yli 70-vuotiaat. Mikäli avuntarve on akuutti, ei kuitenkaan kannata jäädä odottamaan yhteydenottoa, vaan soittaa neuvontapuhelimen numeroon, kertoo vanhustyön johtaja Kirsi Routi-Pitkänen.

Ikäihmisten neuvontapuhelimeen puh. 044 351 5370 voi soittaa arkisin klo 9-15, jos tarvitsee esimerkiksi asiointiapua tai neuvoja poikkeustilanteessa toimimiseen.

Lisätietoja:
vanhustyön johtaja