Uusikaupunki popsahtaa kevääseen lankalauantaina 16.4. klo 10-14

Ananas keltaisella taustalla
Tervetuloa mukaan suosittuun pop up -tapahtumaan la 16.4. klo 10-14!  Pääsiäislauantaina Uudenkaupungin keskustan Pop Upissa on luvassa monenlaista ohjelmaa, kisailua ja tempausta. 

Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 30 pop up -pistettä. Mukana on sekä kivijalkaliikkeitä, yhdistyksiä että yksityisiä toimijoita. 
 
Tempaukset levittäytyvät ympäri kaupunkia aina torilta Ketunkalliolle saakka. Valtaosa pisteistä on keskustan alueella, kävelyetäisyydellä toisistaan. 
 
Yrityksissä on tarjolla runsaasti erilaisia arvontoja ja kisailuja sekä tietysti tarjouksia. Mukana on paljon myös yksityisiä poppailijoita, jotka myyvät itse valmistamiaan tuotteita, esimerkiksi leivonnaisia ja käsitöitä.
 
Päivä pitää sisällään myös riemukasta ohjelmaa kaikenikäisille. Noitien kokoontumisajoissa torilla on luvassa monenmoista hauskaa musiikin ja leikin temmellystä aamupäivällä, ja iltapäivän puolella torilla on vuorossa Ellenin järjestämä toridisco. 
 
Monipuolinen tapahtumapäivä tarjoilee jokaiselle jotakin. Toivottavasti sää suosii ja väki innostuu sankoin joukoin liikkeelle. 
 
Koko päivän ohjelma ja kaikki pop up -pisteet löytyvät Pop Up Uki -Facebook-sivulta. Painettua tapahtumakarttaa on jaossa myös torilavalla tapahtuman ajan. 
 
 
Seuraa Facebookissa: popupuki
 
--