Uusikaupunki mukana autotehtaan rekrykiertueella

Marianne valmiina autotehtaan kiertueella
Valmet Automotiven uusien työntekijöiden suuri määrä tuo eloa ja vipinää kaupunkikuvaan! Haussa on tänä vuonna 1000 uutta autonrakentajaa ja toimihenkilöä Uudenkaupungin autotehtaalle, jonka takia Valmet Automotive uusii viime vuonna toteutetun Suomi-kiertueen.

Uudenkaupungin kaupungin edustajat ovat mukana kiertueella. Ensimmäiset viikot kiertuerekan matkassa on viime kesänä Tul toril -koordinaattorina työskennellyt Marianne Nurmi, ja viimeisen viikon rundilla kaupunkia esittelee matkailutoimistosta tuttu Jaana Pieniniemi-Lahikainen. Esittelijöiden tehtävänä on kertoa, mitä kiireetön pikkukaupunki tarjoaa uusille mahdollisille tulijoille - millaista on arki meillä Uudessakaupungissa! Autotehtaan rekrytointiammattilaisten, henkilöstön ja TE-toimiston edustajien sekä Uudenkaupungin lisäksi kiertueelle osallistuvat tällä kertaa myös Laitilan ja Rauman kaupunkien edustajat. Kiertue vierailee suurella show-rekalla kaikkiaan kahdeksassa kaupungissa, ja kiertueaikataulu on seuraava: Kemi 24.4., Oulu 25.4., Vaasa 26.4., Kouvola 2.5., Kotka 3.5., Vantaa 4.5., Lieksa 7.5. ja Kajaani 8.5. Jokaisella paikkakunnalla tapahtuma on klo 10-16.