Suomi

Uusikaupunki esillä Turun Rakenna ja Sisusta -messuilla

Unelmia rakentamassa Hiulla
Uusikaupunki on mukana Turun Messukeskuksessa 7.-9.2.2020 järjestettävillä Rakenna & Sisusta -messuilla. Rakentamiseen, remontoimiseen ja kodin sisustamiseen keskittyvät messut on yksi alan merkittävimmistä tapahtumista Lounais-Suomessa. Messuilla vierailee kolmen päivän aikana keskimäärin 13 000 kävijää. 
 
Uudenkaupungin osastolla esitellään erityisesti meren äärellä sijaitsevan Hiun huvilakaupunginosan omakotitontteja sekä muita asumisen ratkaisuja kaupungissa. Painopisteenä on myös monipuolinen, viihtyisä ja toimiva arki Uudessakaupungissa. 
 
– Työpaikkojen määrä on kaupungissa kasvanut viime vuosina runsaasti ja sen myötä positiivinen kehitys on näkynyt kaupungissa muutenkin. Yritysten määrä on noussut erityisesti erilaisia vapaa-ajan palveluita tuottavien yritysten kohdalla. Näiden myötä on syntynyt positiivinen kehä, joka on tehnyt kaupungista vielä aiempaakin houkuttelevamman asuinpaikan. Tätä hyvää ja aktiivista meininkiä esittelemme myös messuilla, sanoo Uudenkaupungin kaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen. 
 
Messuosastolla on mahdollista tutustua tarkemmin kaupungin tonttitarjontaan. Idyllisen Hiun 3. alueen tontit ovat varattavissa parhaillaan, ja lisäksi muutamia vapaita tontteja löytyy myös aiemmin valmistuneilta 1. ja 2. alueilta. Vapaita omakotitontteja löytyy niin ikään Salmen alueelta, Kalannista ja Lokalahdelta. 
 
Osastolta saa monipuolisesti lisätietoa myös muista asumisen ja hyvän elämän ratkaisuista Uudessakaupungissa. 
 
Uusikaupunki löytyy Rakenna & Sisusta -messujen osastolta A100 perjantaista sunnuntaihin 7.-9.2.2020.


Tutustu kaupungin tonttivalikoimaan