Liikunta

Uusia ulkokuntoilulaitteita on asennettu

Nainen treenaa vatsalihaksia ulkokuntoilulaitteessa
Suosittuja ulkokuntoilulaitteita on tällä viikolla asennettu Uudessakaupungissa lisää.
Ulkona suoritettavaa lihastreeniä on tähän asti voinut harjoittaa uimahallin ja urheilukentän lähellä sekä Käätyjärven rannalla sijaitsevilla laitteilla. Myös Kalannissa on entuudestaan ulkokuntoilulaitteita urheilukentällä sekä yläkoululla.
Nyt ulkokuntoilulaitteita on hankittu lisää ja niitä sijoitettiin Saarniston leikkipaikan viereen, Lokalahden keskustaan sekä Pyhämaahan kuntopolun varrelle. Kaupunginlahden rannalla sijaitsevaan kevyempään kuntoiluun tarkoitettuun Senioripuistoon sijoitettiin myös muutama uusi laite, joissa on vastuksen säätömahdollisuus.
Lisäksi Ykskoivun juoksuportaiden lähelle sijoitettiin kaksi ulkokuntoilulaitetta, mutta nämä ovat vielä viikon pois käytöstä asennusalustan kovettumisen varmistamiseksi.

Uudessakaupungissa käytössä olevat välineet ovat pääasiassa Blade ulkoliikuntavälinesarjaa ja tulevat Unisportilta. Ne on tehty kestämään kovaa käyttöä ympäri vuoden ja ovat turvalliset ja kestävästä materiaalista. Laitteiden vastusta pystyy säätämään (säätöruuvi laitteen kyljessä).

Lisää ulkokuntoilupaikoista luettavissa sivulta  https://uusikaupunki.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/ulkoliikunta/ulkokuntoilulaitteet