Uusia ilmakuvia kaupungin internetkarttapalvelussa

Keskustasta uusimmat ilmakuvat ovat keväältä 2019, mutta myös esimerkiksi 50 vuoden takaisia kuvia on lisätty palveluun

Kaupungin internetkarttapalvelun aineisto on täydentynyt jälleen.
Tämän vuoden keväällä suoritettiin ilmakuvauslentoja keskustan yläpuolella ja nämä uudet kuvat ovat nyt kaikkien katsottavina karttapalvelussa.
Palveluun on samalla lisätty Uudenkaupungin keskustan alueelta myös arkiston kätköistä löytyneitä vanhempia ilmakuvia. Kannattaa käydä katsomassa, miltä Uudenkaupungin keskusta on näyttänyt esimerkiksi viitisenkymmentä vuotta sitten vuosina 1967 ja 1969. Myös ilmakuvaukset vuosilta 1973, 1986 ja 1990 on lisätty palveluun.

Kohtisuoraan maanpintaa kuvattavan ilmakuvauksen lisäksi on Uudessakaupungissa tehty vuodesta 2012 alkaen lentokuvauksena myös viistoilmakuvia koko kunnan alueelta. Niistä tuorein kuvaus on viime vuodelta ja kuvaussuuntana on idästä länteen. Myös näihin viistoilmakuviin pääsee tutustumaan karttapalvelussa.

Linkki karttapalveluun > https://kartta.uki.fi/IMS
(Kuvake ’Valitse kartalla näkyvät tiedot’ ja sieltä Ilmakuvat jne.)

Ilmakuvat