Suomi

Uusi kauppapaikka avattu

Ostaja verkkokauppapalvelussa
Uusikaupunki on täynnä upeita tuotteita ja yrityksiä, jotka ovat toimineet jo pitkään kivijalassa, mutta eivät välttämättä vielä verkossa. Verkkokauppaostaminen on lisääntynyt erityisesti kuluneen kevään aikana ja kehitys varmasti jatkuu samansuuntaisena tulevaisuudessakin. Uudenkaupungin Yrittäjät on luonut yhteistyössä Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden kanssa verkkokaupan, jossa jokainen uusikaupunkilainen ja lähialueen yritys voi helposti aloittaa verkkokauppataivaltaan ja laajentaa palveluaan.
 
Ukiapp.fi – ukilaisten yritysten verkkosivu
Tsekkaa sivusto ukiapp.fi ja vastaa kyselyyn 12.7. mennessä! Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin vapaavalintaiseen Ukiapp.fi -verkkokaupan liikkeeseen. Ukiapp -verkkokauppa on uusikaupunkilaisten yritysten palvelukanava. Verkkokauppa parantaa yritysten palvelujen tavoitettavuutta toimimalla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi, joten mielipiteesi on meille tärkeä. Kiitos vastauksestasi!
 
Kyselyn lopussa voit ehdottaa verkkokaupalle uutta nasevaa ja kuvaavaa nettiosoitetta, jolla kauppa löytyisi verkosta paremmin.
Erillisessä osiossa kyselyn jälkeen voit antaa nimesi ja puhelinnumerosi arvontaa varten. Nimitiedot eivät ole yhdistettävissä ensimmäisessä osiossa antamiisi vastauksiin.

Verkkokauppaan tästä linkistä: https://www.ukiapp.fi/

Kyselyyn tästä linkistä: https://forms.gle/bASdJKmRbzF8FZTN8