Uudessakaupungissa korvataan kouluruokailu sekä varhaiskasvatuksen ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksut poikkeustilan aikana

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.
Uudenkaupungin kaupunki korvaa etäopetuksessa olevien oppilaiden kouluruokailun. Kouluruokailu korvataan poikkeustilan ajan kaikille etäopetuksessa oleville esi- ja peruskoulun oppilaille, sekä lukion 1.-2. luokan oppilaille. Kouluruokailu järjestetään kahdella vaihtoehtoisella toimintatavalla. Sosiaalitoimen harkinnan perusteella koteihin jaetaan ruokaa 6.4. alkaen. Näitä perheitä tiedotetaan henkilökohtaisesti käytännön järjestelyistä.  Kaikille muille oppilaille jaetaan 7 x 10 € palveluseteli, jonka perhe voi käyttää ruokaostoksiin ennalta määritetyssä ostospaikassa.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu peritään poikkeustilan ajan ainoastaan läsnäolopäiviltä. Iltapäivätoiminnan maksut peritään ainoastaan niiltä lapsilta, jotka osallistuvat iltapäivätoimintaan.

Käytännön järjestelyistä informoidaan huoltajia tarkemmin Wilmassa tai muutoin henkilökohtaisesti heti kun toimintamallien toteutus on suunniteltu valmiiksi.