Lasten kuu - marraskuu 2018

Lasten kuu - marraskuun ohjelma on nyt julkaistu. Tarjolla lukuisia tilaisuuksia joista voit poimia omasi! Useimpiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja pääsymaksullisiin tilaisuuksiin liput voit hankkia paikan päältä tai Yhteispalvelupiste Passarista.
Passari palvelee arkisin 9-17 osoitteessa Rauhankatu 10.

Katso ohjelma:

JHL:n lakon vaikutukset päivähoitoon 22.-23.10.

Lapsi tarjoilee leipiä
Lakko vaikuttaa siten, että ruokaa ei ole tarjolla maanantaina ja tiistaina päiväkodeissa.

Pyydämme, että laitatte lapsellenne mukaan eväät!! (leipää, jogurttia tms., joka säilyy lapsen repussa)
Huomioikaa, että hoitopäivän aikana syödään aamupala, lounas ja välipala.
Päiväkodeissa ei ole ruokien lämmitysmahdollisuutta.

Pahoittelut tästä ylimääräisestä vaivannäöstä.

Varhaiskasvatuspalvelut

Vesikatkos Tiiratorilla, Kihukujalla ja Kajavakujalla 17.10.2018 klo 9-13

Santtion alueen vesijohtoverkoston saneeraustyöt ovat edenneet ja kiinteistöjen liittämistöistä johtuen joudutaan vesi väliaikaisesti katkaisemaan Tiiratorin, Kihukujan ja Kajavakuja 4 ja 6 kiinteistöiltä keskiviikkona 17.10.2018 klo 9-13

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa alueen asukkaille.

Tässä vielä ohje, miten vesikatkon jälkeen tulee toimia.

Lisätietoja päivystysnumerostamme 02 8451 2112

Lassila & Tikanojan Uudenkaupungin materiaalinkäsittelykeskus on kiinni 20.10.

Lassila & Tikanojan Uudenkaupungin materiaalinkäsittelykeskus on poikkeuksellisesti suljettuna tulevana
lauantaina 20.10. johtuen ammattiliittojen ylityökielloista. Materiaalinkäsittelykeskus on avoinna normaalisti
jälleen maanantaina 22.10. klo 8.00-16.30.

Kausi-influenssarokotukset 2018-2019

KAUSI-INFLUENSSAROKOTUKSET UUDENKAUPUNGIN TERVEYSKESKUKSEN
YHTEISTOIMINTA-ALUEELLA VUONNA 2018

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos suosittelee influenssarokotusta seuraaville henkilöryhmille.
  • Raskaana olevat naiset
  • Kaikki 6 kuukauden - 6 vuoden ikäiset lapset
  • Kaikki 65 vuotta täyttäneet
  • Sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat

Raatihuoneella poikkeukselliset aukioloajat keskiviikkona 17.10.

Kuva yhteispalvelupiste Passari
Yhteispalvelupiste Passari ja matkailutoimisto poikkeuksellisesti suljettuna keskiviikkona 17.10.2018 klo 12.45 – 16.30. Aamupäivän ajan palvelemme asiakkaita normaalisti. Pahoittelemme häiriötä!

Vesijohtovuoto Merilinnuntiellä 12.10.2018

Merilinnuntiellä on havaittu vesijohtovuoto perjantaina 12.10.2018 aamupäivällä. Vesijohtovuoto korjataan välittömästi ja korjaustöiden vuoksi vedenjakelua joudutaan rajoittamaan alueen kiinteistöiltä.

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

Muokkaus 12.10.2018 klo 14.05

Vesijohtovuoto on saatu rajattua siten, että vedenjakelussa ei tule katkosta kenellekään ja korjaus suoritetaan maanantaina.

Ruissaari-Vartsaari kaavan muutos nähtävillä

Ruissaari-Vartsaari ranta-asemakaavan muutosehdotus
Lokalahdella, Huikonaukon ranta-alueella Vartsaaren kylässä, ollaan muuttamassa ranta-asemakaavaa.
Suunnittelualue on yksityisomistuksessa, suuruudeltaan noin 4 ha eikä se rajoitu rantaan.
Kaavan laatiminen on nyt edennyt ehdotusvaiheeseen ja kaava-asiakirjat pidetään nähtävillä 11.10. - 12.11.2018 välisen ajan.

Vesijohtovuodon korjaus Kalalokkija/Harmaalokkikujan alueella 9.10.2018

Vuodon korjaus on saatu tehtyä ja käynnissä on putkiston huuhtelut. Tilanne normalisoituu kello 15.30 mennessä.

Tässä vielä ohje, miten vesikatkon jälkeen kannattaa toimia.

Puusepänkadun katusuunnitelmaluonnos nähtävillä

Puusepänkadun yhdistetyn jalankulku- ja pyörätien katusuunnitelmaluonnos
pidetään nähtävillä 8. – 22.10.2018 välisen ajan. Mahdolliset huomautukset on tehtävä nähtävillä olon aikana.

Suunnitelman mukaan Puusepänkadun lännenpuoleiselle reunalle rakennetaan korotettuna yhdistetty jalankulku- ja pyörätie ja näin kevyen liikenteen turvallisuus ja käytettävyys tulevat paranemaan.