Uudenkaupungin yhtenäiskoululla aletaan jakaa ylijäämäruokaa 12.9.2022 alkaen

Ruokalinjasto

Uudenkaupungin yhtenäiskoulun ylijäämäruokaa aletaan jakaa maanantaina 12.9.2022 alkaen. Ruokaa jaetaan yhtenäiskoulun väistöparakin ruokasalissa (Lehtorinrinne 3). Ruokaa jaetaan kaikkina koulupäivinä (ei loma-aikoina tai muina vapaapäivinä) klo 12:20-12:50 aikaan.

Ruokaa saa tulla hakemaan kuka tahansa. Hakijalla on oltava mukana omat astiat tai rasiat, joihin ruoka annostellaan. Astioiden kannattaa olla tarpeeksi tiiviitä esimerkiksi keittoja ajatellen.

Autolla tulevien tulee jättää auto jäähallin parkkipaikalle. Väistöparakki löytyy jäähallilta uimahallille päin käveltäessä jalkapallokentän vasemmalla puolella.

– Ruokaa jaetaan sen verran kuin sitä riittää. Valitettavasti ylijäävän ruoan määrää ei pystytä tarkasti ennakoimaan, ruokaa jää joinain päivinä paljon, toisinaan vähemmän. Joskus harvoin ruokaa ei jää jaettavaksi ollenkaan, Uudenkaupungin ruokapalvelupäällikkö Helvi Hyrynsalmi kertoo.

Ruokaa jaetaan koulun ruokasalissa, ja sisälle päästetään yksi hakija kerrallaan. Hakijoille suositellaan maskin käyttöä.

Ruokajakelun tarkoituksena on vähentää ruokahävikkiä, ja jaossa on kunkin päivän ruoka-annoksia. Ruokalistat ja mahdolliset allergeenit voi tarkistaa etukäteen Uudenkaupungin sivuilta tai tarkasta osoitteesta https://menu.kaarea.fi/AromieMenus/FI/Default/Kaarea/_/Default.aspx.


Lisätiedot:

SPR Varsinais-Suomen piiri: Projektityöntekijä Miika Norro, 040 489 5754 tai miika.norro@redcross.fi.
Uusikaupunki: Ruokapalvelupäällikkö Helvi Hyrynsalmi, 050 3015478 tai helvi.hyrynsalmi@uusikaupunki.fi.