Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen koronatiedote viikko 43

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.

Koronatilanne Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueella

Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueella on todettu epidemian alusta lähtien yhteensä 12 koronavirustartuntaa.

Yhteistoiminta-alueen asukkaille on tehty viime viikolla 136 koronavirustestiä.

Uudet suositukset

Varsinais-Suomessa koronapandemia on kiihtymisvaiheessa ja tapausmäärät kasvavat selvästi. Suunenäsuojainta tulee käyttää kaikissa julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.

Varsinais-Suomen alueellinen koronaryhmä suosittaa 19.10.20 alkaen, ettei sisätiloissa tule järjestää yli 20 henkilön suuruisia yksityistilaisuuksia.

Tiistaina 20.10.20 kokoontunut alueellinen koronaryhmä suosittaa, että yli 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokoontumisia järjestetään sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa vain, kun tapahtumanjärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden. Suositus on voimassa toistaiseksi ja koko Varsinais-Suomen alueella. Aluehallintovirasto valmistelee parhaillaan seuraavaa päätöstä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoittamisesta.

Maskisuositus (THL)

Minna Helenius