Liikunta

Uudenkaupungin vuoden seuratyöntekijän muistaminen

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on palkinnut jo yli 20 kertaa kuntien kanssa yhteistyössä kuntakohtaiset Vuoden seuratyöntekijät. Palkinnot on perinteisesti jaettu Varsinais-Suomen Urheilugaalassa. Vuoden 2021 Urheilugaala on jouduttu perumaan kahteen kertaan koronapandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi ja valitettavasti vuoden 2021 gaalaa ei järjestä lainkaan.

Liikuntapalvelut järjesti pienen kahvitilaisuuden 14.9., jossa vuoden 2020 seuratyöntekijää muistettiin.

Uudenkaupungin vuoden 2020 seuratyöntekijän valitsi hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunnan nimeämä työryhmä, seuroilta tulleiden ehdotusten perusteella.
Vuoden seuratyöntekijäksi valittiin Juha Johtela, Pyhämaan Pyry ry.

Juha on toiminut seuran aktiivina ja puheenjohtajana jo vuosien ajan ja toimii edelleen. Juhan työpanos koko Pyhämaan liikunta- ja seuratoimintaan on erittäin suuri. Hän vetää seuran hallitusta, järjestää vuodesta toiseen lukuisia liikuntatilaisuuksia, kuten lentopalloa, jumppaa, kuntotapahtumia, läpi kesän oleva pyöräilyvihko palkintoineen, frisbeekisoja. Lisäksi Juha on muistanut ja tukenut lapsia ja nuoria. Viimeisin osoitus tästä oli Pyryn lahjoittamat pelipaidat Pyhämaan koulun oppilaille. Rahat lahjoitukseen saatiin talkoista. Tämän kaiken lisäksi Juha toimii myös aktiivina sekä Pyhämaan Kalastusseurassa että Pyhämaan Metsästysseurassa.

Lisätietoja:

Heidi Vuori