Uudenkaupungin Syysmarkkinat

Ihmisiä markkinakojujen keskellä.

Syysmarkkinakojut valtaavat keskustan pe 30.9. klo 8-18 ja la 1.10. klo 8-16. Markkinakojuja on kauppatorilla ja Alisellakadulla.

Uusikaupunkilaiset Kalle Klotz ja Susanna Pihlaja sekä Vakka-Suomen musiikkiopiston Camilla Karlsson, Liisi Anttila ja Miisa-Riikka Hento musisoivat torilavalla lauantaina klo 10.30-14.

Lisäksi paikallisilla putiikeilla on markkinatarjouksia eli ostoksille kannattaa lähteä vaikka isommallakin porukalla. Pysäköidä voi muun muassa Leijonapuiston pysäköintialueelle os. Sorvakon Rantatie ja jäähallin pysäköintialueelle, os. Koulupolku 1. Pysäköinti kaupungissa on maksutonta.

Keskustan liikenteenohjaukseen on tulossa muutoksia jo torstai-illasta 29.9 alkaen. Katuja suljetaan markkinoiden ajaksi: Alinenkatu välillä Koulukatu - Rauhankatu ja Koulukatu välillä Ylinenkatu - Alinenkatu. Pihaan ajo sallittu. Lisäksi torin pysäköintialue on markkinoiden käytössä.

Tervetuloa viettämään hauskaa syyspäivää markkinoille koko perheen voimin!